About our company

Τρόπος Πληρωμής
1. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προιόντος στο χώρο σας
2. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού
3. Με μετρητά από το κατάστημά μας (Μ.Αλεξάνδρου 39Α Κοζάνη)
4. Με PayPal
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
5. Με ON-LINE παραγγελία από την ιστοσελίδα μας www.vstyle.gr
6. Με E-MAIL στο info@vstyle.gr
7. Με τηλεφωνική παραγγελία στο 2461027375
8. Με παραγγελία από το κατάστημά μας (Μ.Αλεξάνδρου 39Α Κοζάνη)
Σας συνιστούμε πριν πραγματοποιήσετε την πρώτη σας αγορά να ενημερωθείτε για την παρακάτω διαδικασία.
Μπορείτε να επιλέγετε ελεύθερα μέσα από την χρήση την ιστοσελίδας οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε ελέγχοντας το χρώμα, το νούμερο κ.α. χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν μέσω του κεντρικού menu αλλά και των φίλτρων που υπάρχουν στο αριστερό μερος της οθόνης και το τοποθετείται στο καλάθι αγορών
Ο κάθε επισκέπτης του Vstyle.gr δε χρειάζεται να δώσει καμία προσωπική πληροφορία όσο περιηγείται στον ιστοχώρο. Προσωπικά δεδομένα θα χρειαστεί να δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε αγορά κάποιου προιόντος. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα :Διεύθυνση Χρέωσης και Αποστολής. Όπου θα συμπληρώσετε κάποια στοιχεία όπως ο T.K (ταχυδρομικός κώδικας) η Διεύθυνση κ.α. για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά την αποστολή των εμπορευμάτων την τιμολόγηση αλλά και σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Τα πεδία που φέρουν αστερίσκο απαιτούν υποχρεωτική εγγραφή των στοιχείων σας

Greece (2-3 days) - € 3.00

2-3 εργάσιμες μέρες μεταφορικά 3€ Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100€.Όταν επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής αντικαταβολή χρεώνεστε +2€.(για αποστολές σε όλη την Ελλάδα)

rest of Europe (7-8 days) - € 8.00


Προϊόντα σε απόθεμα θα αποσταλούν μετά την παραγγελία εφόσον επαληθευτεί. Μεταφορική υπηρεσία είναι αρμόδια για τα εμπορεύματα κατά τη μεταφορά.
Παρακαλώ, ανοίξτε το πακέτο που παραδίδεται σύμφωνα με την παραγγελία σας τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Εάν οποιαδήποτε ζημία αποκαλυφθεί, να το καταγγείλετε στην μεταφορική εταιρεία άμεσα και επικοινωνήστε μαζί μας.
Οποιεσδήποτε ερωτήσεις: Επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. (+30) 2461027375
Αν θέλετε μπορείτε να εγγραφείτε και για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)

Κάντε κλικ στο ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ και η παραγγελία σας θα έχει ολοκληρωθεί.
Άμεσα θα λάβετε email επιβεβαίωσης και μέσα σε 24 ώρες θα ενημερωθείτε από εμάς για την κατάσταση της παραγγελίας σας.Διατηρούμε το δικαίωμα να καθυστερήσουμε την εκτέλεση της παραγγελίας ή ενημέρωσής σας λόγω ανωτέρας βίας
Αν αγοράσετε κάποιο προϊόν και δεν σας ταιριάζει μπορείτε να μας το επιστρέψετε και εμείς σας το αντικαθιστούμε με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας αρκεί να είναι με το καρτελάκι του στη συσκευασία αγοράς και να μην έχει χρησιμοποιηθεί .Στο κεντρικό μενού θα πατήσετε το επικοινωνήστε μαζί μας και θα μας στείλετε mail αναγράφοντας τα στοιχεία σας και τον κωδικό που επιθυμείτε να αλλάξετε, με μία σύντομη περιγραφή της αιτίας της αντικατάστασης. Επίσης θα μας αναφέρετε πιο προϊόν επιθυμείτε να λάβετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα θα λάβετε e-mail από εμάς το οποίο θα σας ενημερώσει αναλυτικά για την επιστροφή. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών τότε to Vstyle δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ). Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με την εταιρεία.

On the website Vstyle.gr available a wide range of sole proprietorship Varekas Athanasios "VAREKAS FOOTWEAR" Α.Φ.Μ.066691860 Δ.Ο.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ.Μ.Alexandrou39Α, tel.(+30)2461027375 KOZANI.Contact: Varekas Athanasios.Vstyle.gr site offers the opportunity to all web users to order at competitive prices a wide range of footwear and accessories, showcasing and promoting the products of suppliers tis.I business selects in its sole discretion products will present to the general public through Vstyle.gr and renew and / or to withdraw them at any time, without justification and without any way notice. Finally, the pricing policy of the company and the methods of promoting sales through offers and / or discounts, determined solely by itself and can modify them at any time, without in any way notice.